Πολιτική Επιστροφών

Οι πελάτες του www.estelleweddings.gr διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν προϊόντα, τα οποία παρέλαβαν, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις :
- επικοινωνήστε μαζί μας με e – mail την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και μας δηλώσετε ότι, το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικής ποιότητας και το εάν επιθυμείτε την αντικατάστασή του ή την ακύρωση της αγοράς. Συνιστούμε τον επισταμένο έλεγχο κατά την παραλαβή, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.
- μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, να επιστρέψετε το ελαττωματικό προϊόν στη διεύθυνση: Estelle Weddings / Αχαρνών 239 – Τ.Κ. 10446 – Κ. Πατήσια.

Το επιστραφέν ελαττωματικό προϊόν θα πρέπει να τοποθετείται μέσα στη συσκευασία που παρελήφθη, να μας αποστέλλεται μέσω της εταιρείας courier που παρελήφθη (με χρέωση δική μας) και να συνοδεύεται από το παραστατικό αγοράς του. Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν από μέρους σας οι ανωτέρω προϋποθέσεις, η επιχείρησή μας δύναται να αρνηθεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Εφόσον πληρούνται οι άνω προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος :
- αν μεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος, αναλαμβάνουμε να σας αποστείλουμε άλλο, με δική μας χρέωση της νέας αποστολής.
- αν δεν επιθυμείτε την αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος, θα λάβετε πίσω τα μετρητά, εάν η αγορά είχε γίνει με μετρητά ή θα προβούμε σε ακύρωση της συναλλαγής και αντίστοιχη πίστωση της πιστωτικής σας κάρτας, εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα.
 

Loading...