Κατηγορίες
To Καλάθι σας

Σχετικά με εμάς

Η εταιρία Estelle Weddings λειτουργεί από το 2004 στην οδό Αχαρνών 239, στα Κάτω Πατήσια. Με άξονα τα 25 χρόνια εμπειρίας μας στον τομέα του ανθοστολισμού και ιδιαίτερα την διακόσμηση γάμων και βαπτίσεων, επεκταθήκαμε στο γενικότερο χώρο του γάμου και της βάπτισης. Γνωρίζοντας πόσο πολύτιμος είναι ο χρόνος των πελατών μας, δημιουργήσαμε μία κεντρική εστία από όπου μπορείτε να οργανώσετε όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο σας ή την βάπτιση του παιδιού σας.

Η εταιρεία Estelle Weddings προσφέρει μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, όπως νυφικά, βαπτιστικά, ανθοστολισμούς, λαμπάδες, στέφανα, προσκλητήρια, διακόσμηση μπαλονιών, πυροτεχνήματα και πολλά άλλα. Η ποιότητα και η ποικιλία των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με την εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο του γάμου και της βάπτισης αποτελούν εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα.
Είμαστε πάντα διαθέσιμοι προς τους υπάρχοντες αλλά και τους υποψήφιους πελάτες μας για κάθε βοήθεια, πληροφορία αλλά και συμβουλή για την καλύτερη επιλογή, έχοντας πάντα ως βάση την επιθυμία των πελατών μας.

Estelle Weddings E-shop
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, που δημιουργήθηκε μετά από παρότρυνση των πελατών μας, συμπληρώνει τις υπηρεσίες μας προς εσάς, ακολουθώντας τις ανάγκες του σύγχρονου ρυθμού ζωής. Για να δείτε τον πλήρη κατάλογο των προϊόντων μας, απλά κάνετε κλικ στο ESHOP. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας την ώρα που εσείς θέλετε και επιπλέον να επωφεληθείτε των προσφορών μας καθώς και των μειωμένων τιμών που σας παρέχουμε στη μεγαλύτερη γκάμα των προϊόντων μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ESHOP της εταιρείας μας, παρακαλούμε αποστείλετε email στο info@estelleweddings.gr

Ραντεβού στο Estelle Weddings
Η δοκιμή των νυφικών του Estelle Weddings πραγματοποιείται στον πρώτο όροφο του καταστήματός μας, σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε νυφικά φορέματα σε διαφορετικές γραμμές και στυλ ώστε να ανακαλύψετε το τέλειο για εσάς νυφικό που όχι μόνο θα σας κάνει να νιώθετε όμορφα και άνετα φορώντας το, αλλά επιπλέον θα κολακεύει τη σιλουέτα σας και θα αναδεικνύει το προσωπικό σας στυλ. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρακαλούμε να κλείσετε ραντεβού πριν από την επίσκεψή σας. Για να οργανώσετε το προσωπικό σας ραντεβού και για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα νυφικά Estelle Weddings παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
210 8695 170    -   210 8695 171

Πακέτα Γάμου & Βάπτισης στο Estelle Weddings
Εδώ θα βρείτε μερικά ενδεικτικά πακέτα προσφορών γάμου για νεόνυμφους και κουμπάρους καθώς και τα πακέτα προσφορών βάπτισης για γονείς και νονούς. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε το δικό σας πακέτo σύμφωνα με τις επιλογές σας και το προσωπικό σας budget.